QUÈ POTS FER TU?

SOLIDARITAT

– Si ets creient, pots PREGAR per nosaltres, per a que en siguem uns bons seguidors de Jesús i passem anunciant la Bona Noticia i curant com va fer Ell. I per tots els qui ens han acollit en aquestes terres, per a que vegin dignificada la seva vida i trobin en Jesús el camí de la salvació.

– Si et sents compromès amb els problemes dels altres i a més els teus recursos econòmics t’ho permeten, pots COL·LABORAR ECONÒMICAMENT. A través de les següents institucions que destinaran el donatiu al projecte que consideren més oportú en cada moment.

a) Delegació Diocesana de Missions de Sant Feliu de Llobregat: Contacte: missions@bisbatsantfeliu.cat

b) Delegació Diocesana de Missions de Tortosa. Contacte: missions@bisbattortosa.org,  977444158, preguntar per Manolita.

c) OCASHA – Cristians amb el Sud. Contacte: asociacion@ocasha-ccs.org, 914454022, preguntar per Chema.

– Si no et fa molta peresa ESCRIURE, ens alegrarà llegir els teus comentaris o rebre un correu electrònic. Serà una manera de sentir-nos acompanyats i també estar al dia de la vostra realitat. El nostre correu és: rogerimaria2013@gmail.com

Advertisements

4 thoughts on “QUÈ POTS FER TU?

  1. Us desitgem noteu sempre la companya del Senyor i del seu Esperit. Aplaudim la vostra valentía. Esperem llegar frequentment notícies vostres.

  2. Nosaltres som alumnes de 5 è de Primària del Col·legi Santa Teresa de Móra d’ Ebre i des de la classe de religió us anirem seguint pel BLOG. A la classe tenim una companya que va néixer a La República Dominicana; ara ja fa 6 anys que està entre nosaltres. Us anirem seguint. Molta salut i que tot us vagi molt bé. Nosaltres també col·laborem sempre amb el Domund, Infància Missionera …. i estem agermanats amb un Col·legi de Grand Bassam (Costa d’ Ivori).

  3. Estimada María desde el bisbat ens ha arrivat este enllaç del vostre blog i es fantastic poder seguir el vostre treball amb els nous germans que el Senyor vos regale. Tinc que ensenyar el bog a tota la comunitat. Desde Sant Mateu sabeu que teniu una comunitat contemplativa que vos acompanya en la pregaria.
    Un fort abraç per als dos.
    Una monja benicarlanda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s