JA LA TENIM AQUÍ! (2)

1

El què tenim aquí? Pues la Montse, la tieta del Roger, i és que sense avisar-nos, es va comprar els bitllets per venir a veure’ns… quina sorpresa i, com no pensar-ho, quina tieta més Aventurera! Gràcies Montse!

Però abans de la Montse, portàvem unes setmanes atabalades i ens ha costat centrar el cap. Des de que vam tancar l’escola, el passat 11 de juny, ens hem vist més que mai en els estudiants de vuitè i, es que volíem acabar el curs fent  una excursió de tres dies a la platja. Això si, abans tenien les famoses “probes nacionals” que són una espècie de selectivitat que han de superar per passar de cicle eduIMG_9602catiu. Com que Aventura cau lluny, ens vam traslladar tots a Sabaneta, pel matí s’examinaven i després podíem seguir en l’ambient d’estudi i convivència en la nostra casa. Van ser 4 dies de convivència, d’estar pendents dels àpats, de tenir la casa plena de gent, de nervis, de moments  de jugar, de riure i el Roger estava molt ben acompanyat ja que teníem dormint a casa a les 4 noies de vuitè.

IMG_9668

I després de les probes el “viaje a la playa” que era especial perquè alguns mai havien visitat la platja i pràcticament ningú havia dormit mai en un hostal. Només podíem fer que gaudir observant les cares dels nois i noies… quin regal!

IMG_9742

Amb tot això, el dissabte 27 vam tenir una celebració ben bonica a la parròquia. Aquí la majoria de gent humil, per més que siguin d’església noIMG_9815 han formalitzat el seu matrimoni ni pel civil ni eclesialment. Això significa que hi ha parelles que porten 40 o 30 anys junts, amb fills ja grans i amb una vida de parella molt exemplar però els falta com la “benedicció” formal. Així que 6 parelles van celebrar el seu “casament” fa uns dies i va ser entranyable veure eixes promeses d’amor ja provat.

IMG_9816

I després d’un final de curs, força caòtic, dolorós pel drama que estan vivint moltes famílies haitianes i que no et pots oblidar d’ells per més que ara ja no presencies el problema perquè s’ha traslladat uns kilòmetres cap a l’oest, una presència constant de gent a casa, activitats vàries, … esta setmana que ja acaba, ens la vam prendre en “plan exclusivo pareja” i vam estar 4 dies a la nostre estimat Monestir de Jarabacoa de recés i després 3 dies a la platja.

Finalment el més de juliol estarem ben acompanyats, aquest dies la Montse i després l’Agustí Adell i el Toni Roman amb una parella d’amics seus… tot i que Aventura ha tancat  les portes fins el pròxim curs, aquest dies aprofitarem per visitar les comunitats que tenim una mica “abandonades”,  aprofitant per fer activitats en els petits, passar més temps en la gent i acabar compartint la Paraula de Déu.

IMG_9889

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s