BONA PASQUA FAMILIA

IMG_8234

BONA PASQUA A TOTHOM i … si, ja ho sabem, feia molts dies que no escrivíem. I és que el nostre ritme de vida força assossegat, s’ha vist estes dos ultimes setmanes, agradablement alterat. Aprofitant les vacances de Setmana Santa ens han visitat el padrí de la Maria (Juanjo), i Mari Carmen i les seves filles: Carmen, Mar i Meri. Així, que aquest ha estat el motiu del nostre silenci. Silenci que hem substituït per tantes converses mantingudes al voltant de moltes taules, o entre cames encaixades, com si del tetris es tractara, quan hem visitat bona part del país en la camioneta que Tomé ens ha deixat.

IMG_20150330_095051

I ara que ja han marxat, que notem la casa més gran que mai i que llegim alguns correus que ens pregunten com hem viscut la pasqua, podem dir que aquest any la pasqua té, sobretot, sabor a família.

IMG_8411

Alegria anticipada perquè van arribar el diumenge de rams. Per fi ens trobàvem de nou. Quina emoció! Abraçades, posar-nos al dia, veure’ns canviats, reconèixer-nos  iguals, records, més records, però sobretot alegria, molta alegria. I tantes coses a explicar-nos, … sort que teníem 15 dies per endavant!

IMG_8460

Avui que ha mort Eduardo Galeano ens ve al cap allò de “mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo coses pequeñas, puede cambiar el mundo”. Realment hem fet coses molt normals: hem menjat pipes, hem jugat a l’UNO fins a cansar-nos, hem anat a alguna platja bonica, hem anat al riu en els veïnets, hem menjat gelats, hem visitat les comunitats, hem participat de les celebracions de Setmana Santa, Meri ens ha fet albòndigues en sabor a casa, Mar ens ha fet aixecar de la cadira en vàries ocasions mentre sopàvem, Carmen ens ha posat al dia de la festa de Sant Antoni, Juanjo algo ens ha ensenyat d’amarrar cordes i Mari Carmen ens ha desembossat un grifo que consideràvem maleït. Hem caminat, ens hem parat a xerrar en gent que trobàvem pel camí, hem tocat la flauta a Aventura, … però tampoc hem fet res  extraordinari. Però ens hem sentit ben feliços per la família que tenim i per poder compartir en ells el que per a nosaltres ara és el nostre dia a dia, és la nostra gent.

IMG_20150408_173706 IMG_20150407_135334 IMG_20150402_170709 IMG_8379

Ah i per a no perdre la costum es van amassar mones de pasqua i vam fer la tradicional paella “al camp” el Diumenge de Pasqua. No era en els amics però era en la família espanyola i en la que ja va esdevenint la nostra família dominicana.

IMG_8433

IMG_8450

Ara que ja han marxat sentim que sobretot hem viscut esta pasqua deixant-nos rentar els peus. Deixant-nos estimar i de quina manera! Així que això és el que ressaltem d’aquesta Pasqua. Hem estimat, però sens dubte ens hem deixat estimar molt. I ja ho sabíem, l’únic però de la vostra visita era que ens havíem de tornar a acomiadar. Ais, com us trobem a faltar, … Però què contents estem de que hageu viscut aquests dies en natros i en la “nostra” gent”.

IMG_8583

Aprofitem aquesta entrada per informar que la Guagua està més prop. De fet està a les duanes portuàries de Santo Domingo, però els tràmits per tenir tots els permisos de circulació són prou més llargs del que pensàvem. I ben fàcil que trigui almenys un mes més. Així que per aquest motiu es retarda la foto que fa molt de temps tenim ganes d’ensenyar-vos.

IMG_8260

Gràcies Padrí, Mari Carmen, Fulloleta, Mar i Meri! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s