GUAGUA AVENTURA: QUINA BENEDICCIÓ!

2

Benvolguts i benvolgudes, no us penseu que ens havíem oblidat d’informar del projecte guagua. Sinó tot lo contrari, hem estat temptats moltes vegades d’anar escrivint cada vegada que ens heu explicat alguna iniciativa per recaptar fons per a la guagua. Ara ja sabem que tenim els diners suficients, tot i que no us podem dir encara en exactitud els diners que s’han recollit. Així que us informem que “tanquem” els donatius per el projecte guagua. I en breu esperem poder penjar una entrada el blog amb fotos d’això que entre tots heu fet possible: LA GUAGUA D’AVENTURA.

Sabeu què? Ens sentim abromats… és veritat què és una cosa material: diners  i camioneta. Però és una camioneta que caminarà gràcies a l’esforç, confiança i il·lusió de molts. I aquest esforç, confiança i il·lusió es convertirà en servei per a molts altres.

2015-01-11 19.46.53

Ens surt un Gràcies molt gran… gràcies al nostre grup de joves cristians (carinyosament presentes) perquè s’han implicat com si del seu  propi projecte es tractés. Gràcies a les parròquies de Benicarló, a la parròquia de Sant Vicenç i a l’esplai Flor de Neu i tots els que van organitzar el sopar de la fam de Santvi. Gràcies al col·legi de la Consolació de Benicarló en el seu bocata solidari. Als xiquets i catequistes de la parròquia de Sant Pere no només per recollir diners sinó per tindre iniciatives tan xules. A la delegació de missions de Tortosa. A les parròquies de Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona i Morella,… finalment al bingo solidari de la parròquia dels Dolors de TIMG_2311ortosa i a l’Acció Catòlica General. Aquestes són iniciatives que ens heu compartit, però si us plau, sentiu les gràcies també tots aquells que heu col·laborat i no ens hem assabentat directament! Gràcies a tanta família, amics, coneguts i germans en la fe,… A tots, que us heu preocupat primer i després heu volgut compartir part dels vostres bens en naltrus i en la nostra gent d’aquí… de tot cor, mil gràcies.

IMG-20150301-WA0011

Ara toca esperar que arribi la guagua i poder compatir també, l’alegria amb vosaltres!!!

1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s