FINS SEMPRE!

IMG_4269

Abuelita!

Esta vegada has tingut raó. Sempre que ens acomiadàvem deies que si no ens tornàvem a veure, ens veuríem al cel. Quasi era com una frase rutinària, però la deies sempre plena de fe. I avui has marxat per sempre. Si no has arribat, estaràs camí de trobar-te definitivament en el bon Déu. I en l’abuelito, que tan desitjaves retrobar-te, encara que feia més de 20 anys que ell ja va havia emprés el camí.

No ho negarem, una mica tristos ens has deixat. Però també en molta serenitat. És llei de vida se sol dir i t’hem pogut disfrutar fins als 95 anys. Poc a poc el teu cos s’ha anat esgotant i has deixat que te cuiden i t’acompanyem, tornant una miqueta del molt que has fet per cadascun de nosaltres al llarg de tota la vida.

Ens deixes Ia teva vida entregada, la teva fonda fe, el teu serè tarannà, … tantes coses… Però sens dubte és la gran família que vau crear l’abuelito i tu el que més valorem. 10 fills, 27 néts, uns quants rebesnéts, … i sobretot unes relacions entranyables entre tots, de les que sempre ens hem sentit ben orgullosos. No dubtes que les seguirem cuidant i fent créixer perquè és el que durant tota la vostra vida ens vau ensenyar a fer.

Demà Roger i jo no podrem estar en els papàs, ni en Guille ni en Javi, ni en els tios, ties, cosins, cosines. Però ens sentim ben prop. I ben d’hora quan celebrem la Eucaristia aquí a Sabaneta l’oferirem per tu. I estem més que tranquils, sabem que t’acomiadaran en gran tendresa, estima i fe. És veritat que aquesta entrada és una mica íntima, però és la manera més pràctica de fer arribar a tota l’estimada família la nostra proximitat. I ens sentim ben pròxims a algun altre nét, que com natros, està perdut pel món i avui no haurà pogut tornar per estar en els “seus”.

A Roger aquí li criden “Roller” i últimament també “Róyal”, però ara hem caigut que vas ser tu qui vas començar aquesta tradició. Des del primer dia, vas dir que li diries “Roig” que ja estaves gran per aprendre noms una mica difícils. I també vas fer bones migues quan li dies que els xics en barba no t’agradaven. I quants consells ens vas donar, que moltes vegades ens venen al cap.

Abuelita gràcies. I ara seguiràs estant present però d’una altra manera. No dubtem de que ens seguiràs cuidant des del cel!

T’estimem abuelita! Una abraçada ben gran família!

Maria,

foto (2)

Advertisements

4 thoughts on “FINS SEMPRE!

 1. Estimada María, desde ahir que la teua tía Lurdes ens va dir que estaba prop el final hem encomanat a la teua yaya. Ara descanse en els braços del Pare i vos ha deixat a tots una pau que fa presentir lo que serà el cel.
  Un abraç molt fort.
  Agustines de Sant Mateu

  • Ben volguda María, sols dirte que jo també l’ancomanaré a Deu a la Missa. Era una gran persona, bueno qué t’haig de dir… Ja descrius molt bé els sentiments d’aquest moment, el fet de no puguer está en la familia ara, es una mica duret; pero a la vegada la sentiras mes propera, pareix una contradicció pero es així i ho dic per experiencia.
   Continuo pregan per vosaltres i la vostra missió.
   Us he de dir que el cactus del vostre casament está enorme, quant lo miro pensó així están creixen ells .
   Una forta abraçada. Lucía Igual.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s